Herco en zijn vrouw stoppen na 14 jaar met hun winkel in Winkelcentrum De Gaard. Ze kijken terug op een fijne periode met veel trouwe bezoekers, fijne klanten en veel persoonlijk contact. De gezondheid van Herco is de voornaamste reden, maar Herco drukt zijn klanten op het hart, dat ze zich om hem absoluut geen zorgen hoeven te maken. De komende periode zal er een boekje in de winkel komen te liggen waar zijn klanten een berichtje in achter kunnen laten. Peter-Paul en Gwen Vos zijn nemen vanaf 1 november de winkel van Herco Spierenburg over.

Ik sprak, net voor het weekend, met Peter-Paul en was natuurlijk razend benieuwd naar zijn plannen. Peter-Paul helpt momenteel al mensen in de winkel en neemt gezellig plaats aan één van de tafeltjes achter in de winkel. “Voorlopig blijft alles zoals het is,“ vertelde hij direct. De winkel van Herco heeft een hoop trouwe klanten en zij hoeven zich geen zorgen te maken. De belangrijkste leveranciers blijven zoals Illy, Blom en Leonidas. Ook de inrichting van de winkel blijft hetzelfde en uiteraard zijn mensen nog steeds van harte welkom voor een lekker kopje koffie. Er veranderen slechts een paar kleine dingen; zo zal de nieuwe winkel ook op maandag open zijn en zal er op de leestafel een Telegraaf worden toegevoegd. En dan natuurlijk de naamswijziging. De naam van de nieuwe winkel is: Kris Kringle chocolaterie en zoetwaren. Kris Kringle is de echte naam van de Kerstman. En…..de Kerstman, chocolade en zoetwaren zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Peter-Paul en Gwen hebben twee jongens van bijna 5 jaar. Afgelopen zaterdag kwamen ze voor het eerst kijken en ze konden hun handen maar moeilijk van al het lekkers afhouden. Wat is er nu mooier dan wanneer je ouders een winkel hebben met zo veel heerlijke producten. Vanaf dinsdag is het zover, dan zijn hun ouders de eigenaren van de nieuwe winkel. Peter-Paul en Gwen gaan eerst een maandje wennen en op zaterdag 2 december zal de officiële opening plaats vinden. Voor kinderen is er dan o.a. een chocoladefontein. Via de  social media zullen zij u op de hoogte houden.

Meer informatie over Kris Kringle chocolaterie en zoetwaren vindt u op fb.me/chocoladeutrecht